Reclamă
Reclamă

30 de oameni de la bordul unui avion care traversa Atlanticul au fost răniți când aeronava a trecut prin turbulențe puternice. La bord se aflau 325 de pasageri.

Cei care nu aveau centurile de siguranță puse s-au lovit foarte tare, iar unul dintre ei a ajuns în compartimentul pentru bagaje.

Aeronava Boeing Dreamliner a companiei Air Europa zbura de la Madrid la Montevideo, în Uruguay. A fost redirecționată pe un aeroport din Brazilia, unde o flotă de ambulanțe i-a transportat pe răniți la spitalele din apropiere. Unii dintre pacienți aveau fracturi craniene și tăieturi la față.

Reclamă

Un pasager a relatat: „La un moment dat, avionul s-a destabilizat și a intrat în picaj. Oamenii care nu aveau centurile de siguranță puse au urcat în aer, s-au lovit de tavan și s-au rănit”. Cei care aveau centurile de siguranță puse nu s-au lovit atât de tare.

„Apoi am aterizat aici de urgență. Ne-au ajutat pe pistă. Am stat 3 sau 4 ore în avion fără să ne putem deplasa”, a declarat un alt pasager.

Un alt pasager a adăugat: „Sunt oameni care s-au lovit, cu fracturi și răni la brațe, la față, la picioare. Sunt în jur de 30 de persoane rănite. A fost un sentiment destul de oribil. Am crezut că vom muri, dar slavă Domnului, nu s-a întâmplat!”

Acum câteva săptămâni, un incident similar s-a soldat cu moartea unui pasager, într-o cursă Singapore Airlines.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro