Ies la iveală noi detalii despre cazul șocant al atacului rechinilor din Hurghada.

Roxana Donișan este numele femeii care și-a pierdut viața în Marea Roșie. Turista avea 50 de ani și era cazată la un hotel de lux din mijlocul stațiunii Hurghada. Detalii absolut tulburătoare au ieșit la iveală despre tragica moarte a sucevencei.

Era singură în vacanță

Roxana Donișan locuia în Suceava și lucra în cadrul Administrației Publice a Finanțelor. Pasionată de călătorii, românca și-a achiziționat două sejururi în Egipt. Turista își sărbătorea ziua în a doua jumătate a lunii iunie. De altfel acesta a fost motivul pentru care Roxana a plecat în excursie. Aceasta călătorea singură, astfel că nimeni nu i-a putut anunțat dispariția din timp. Personalul unității de cazare a observat lipsa acesteia de două zile.

Din informațiile apărute recent, s-ar părea că Roxana Donișan ar fi fost prima victimă a atacului rechinilor.

La 600 de metri distanță a fost descoperită austriaca de 47 de ani, care avea răni severe. Aceasta a fost transportată la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.Roxana Donișan era funcționară publică de câțiva ani, însă nu se cunosc motivele pentru care aceasta a decis să plece singură în concediu.

A fost deschisă o anchetă amplă

Autoritățile din Egipt sunt în alertă maximă după cele întâmplate. Panica este cu atât mai mare cu cât evenimentele nedorite s-au întâmplat în plin sezon. În lunile iunie, iulie, august, în Egipt ajung sute de mii de turiști atrași de obiectivele țării. De asemenea, aceștia aleg turismul din această țară și pentru serviciile de calitate.

Au fost interzise orice tip de activități pe plajele „morții”

Autoritățile din Egipt au luat decizia de a închide plajele din zona de sud a Hurghadei. Complexul hotelier unde era cazată Roxana era unul de 5 stele. Plaja unde aceasta și-a petrecut ultimele ore de viață era una privată.În mod cert, turismul în zonă va fi afectat în urma acestor evenimente tragice.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.