„„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu.”

În urmă cu ceva timp, Bia Khalifa arunca bomba și spune că se iubește cu Sișu. Aceasta a dat mai multe detalii despre presupusa relație, însă să pare că nu tot ce a spus este adevărat. Acum, artistul a deschis subiectul și a lămurit întreaga situație. Sișu a vorbit despre concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a spus care este de fapt relația dintre ei.

Sișu Tudor a ieșit în față și a dezmințit declarațiile pe care Bia Khalifa le făcea în urmă cu ceva timp. Acesta a mărturisit că într-adevăr a petrecut ceva timp alături de blondină, mai ales că aceasta făcea vizite dese la studio. Însă, doar atât. Potrivit spuselor acestuia nu s-a pus niciodată problema de o relație. Mai ales având în vedere diferența de vârstă.

Sișu a spus că tinerei îi place să atragă atenția și probabil de asta a alimentat zvonurile despre o relație. Însă, realitatea este diferită. Între cei doi nu a existat nicio legătură de acest fel.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu′ și face ea de nebună așa.

Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea.”, a declarat Tudor Sișu, potrivit cancan.ro.

Sișu Tudor, adevărul despre presupusa relație cu Bia Khalifa! Care este, de fapt, legătura dintre cei doi
Instagram

„Ea nu e un model”

Mai mult, Sișu a mai declarat că deși Bia Khalifa este urmărită de multe tinere, nu ar trebui să fie luată drept model. Acesta a subliniat că blondinei îi place să iasă în față. Să stârnească multe controverse și asta este imaginea pe care o prezintă.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama (n.red. șapte iubiți). Nu împărtășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…

Ea nu e un model pentru tineri neapărat. Ea e o tipă care e împăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație. Se inflamează și îi place. Că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu.”, a mai spus Sișu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.