Tudor de la Fly Project nu pleacă așa cu una cu două în vacanță, dar soția lui adoră plimbările și vacanțele, așa că îl mai convinge și pe el câteodată să plece undeva cu familia.

Dat fiind faptul că, tot anul aleargă dintr-o țară în alta, pentru a susține concerte pretutindeni, Tudor este foarte obosit si vrea doar sa lenevească când are câteva zile libere. Tudor vrea sa nu mai audă de întâlniri și ședințe ci doar sa stea. Săptămâna trecuta Tudor a plecat în Creta, cu soția lui, Ana și fiica lor, Ilinca și s-au bucurat din plin de plimbările cu iahtul prin insulele grecești.

Ana abia a așteptat vacanța, pentru ca ea iubește să exploreze tot ce e nou, să se plimbe și să viziteze tot ce poate. În vacanța de anul acesta din Scoţia, ei s-au plimbat mult însă  în Grecia s-au bucurat fiecare de ce le place. S-au relaxat și s-au simțit bine, au coborât în câteva porturi și au ajuns și în Atena, Poros și Aegina.

Aceștia își aleg destinațiile de vacanță bifând câteva criterii de bază, dintre care se remarcă bucătăria autohtonă. Ei sunt de părere că un loc unde nu găsești mâncare gustoasa nu merită vizitat.