Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc.

Pe cât sunt de apreciași, pe atât sunt de discreți cu ei și cu viața de familie. Iubita și cei doi copii stau departe de luminile reflectoarelor și așa este cel mai bine pentru familia lor. Cei mici se pot considera norocoși fiindcă jobul mamei lor le aduce o mulțime de beneficii. 

Tudor Chirilă a fost discret în legătură cu viața sa de familie. La 48 de ani ai săi se știu, totuși, câteva aspecte. Are o relație de peste zece ani cu Iulia Mîzgan, femeia care i-a dăruit doi copii frumoși. Aceasta a reușit să-l facă bărbat de casă după ce a avut mai multe relații cu vedete cunoscute din showbizul românesc.

CITEȘTE ȘI: Tudor Chirilă, operat de urgență în Germania. Artistul trece prin momente grele: ,,M-am trezit singur”

Deși Tudor Chirilă iubește să fie în lumina reflectoarelor, el fiind dedicat muzicii, iubita sa este mult mai discretă. Iulia Mîzgan nu și-a dorit să se facă cunoscută. Ea deține o afacere cu jucării pentru copii.

Are experiență în domeniul marketingului și a ales să meargă într-o astfel de direct, îmbinând ceea ce îi place cu joaca pentru copii.

Social media

Iulia Mîzgan deține un magazin online de jucării

Aceasta a deschis afacerea chiar în timpul pandemiei, fiind un magazin online. În acea perioadă, cumpărăturile din mediul online au crescut extrem de mult, iar vânzările au fost destul de mari.

Copiii celor doi, Petru și Ivan s-au putut juca cu jucăriile înainte sa fie lansate. Clienții au căpătat mai multă încredere în produsele vândute de Iulia Mîzgan.

SRL administrat de aceasta a avut în anul 2020 o cifră de afaceri de 25.567 de lei. Anul următor, în 2021, cifra de afaceri a fost de 355.793 lei, având o creștere de 1.292%, conform site-ului Libertatea pentru Femei.