Reclamă
Reclamă

Horia Brenciu a revenit în atenția publicului din nou la emisiunea Vocea României, în calitatea de jurat. Emisiunea se află la cea de-a 9-a ediție și promite la fel de multe surprize ca și până acum.

Vorbind depre revenirea lui la postul de televiziune PRO TV, acesta a declarat pe contul său de Instagram: „Mulțumesc colegilor mei Pavel, Irina, Smiley și Tudor pentru că m-au primit cu brațele deschise în mijlocul lor și mulțumesc din suflet întregii echipe ProTV pentru munca depusă pentru debutul celui de-al 9-lea sezon. Felicitări tuturor! Nu există putere mai mare decât în echipă. It is good to be back!„

Deși emisiunea abia a început, se pare că între jurații Horia Brenciu și Tudor Chirilă au apărut câteva scântei, cei doi având un scurt schimbi de replici.

Tudor s-a legat de repertoriul muzical al lui Horia, acuzându-l pe acesta că nu are melodii originale și că trăiește mai mult din coveruri. De asemenea, solistul a mai adăugat că Horia nu este un artist adevărat și că coverurile lui sunt o lipsă de progres.

Reclamă

Potrivit cancan.ro, Tudor a afirmat: „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?„.

Juratul a mai adăugat: „Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”.

Neînțelegerile între jurați sunt un lucru obișnuit în cadrul emisiunilor de acest tip, deși în general acestea se datorează unor opinii diferite legate de concurenți și nu de polemici cu temă personală. Spectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile.

 

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro