Achiziționarea unei locuințe este un proces aproape imposibil din punct de vedere fiannciar. Prețurile de pe piața imobiliară au crescut enorm, fapt care i-a pus pe mulți oameni în imposibilitatea de a-și cumpăra o casă. Prețurile sunt foarte mari, însă există o țară unde se cumpără locuințe cu grâu sau usturoi.

Pare ireal, așa-i? Ei bine, ar trebui să știi că este un fapt adevărat. Dacă îți dorești atât de mult să ai propria casă la prețuri foarte accesibile, trebuie să mergi în China. Această ideea i-a venit unui dezvoltator imobiliar, după ce vânzările au scăzut considerabil.

În China, poți achiziționa o casă plătind cu grâu sau usturoi

Pentru a atrage pe piață cât mai mulți clienți după ce vânzările au scăzut considerabil, agentul s-a gândit la această idee și a implementat-o.

Astfel, această idee le permite oamenilor să cumpere locuințe, oferind un avans care constă în grâu sau usturoi. Potrivit informațiilor oferite de adevărul.ro, strategiam rămâne implementată până pe data de 10 iulie a acestui an.

colaj substantial

Cât costă o casă în China. Iată ce sume trebuiesc plătite

Dacă dorești să îți cumperi o casă în china, piața imobiliară îți cere un avans de 500 de grame de grâu sau usturoi. Echivalentul în bani este de 1,5 yuani, undeva la 0,30 de cenți.

Cum au ajuns dezvltatorii din China în acest impas

social media

Deși au întâmpinat probleme și vânzările au scăzut, această strategie a reprezentat salvarea lor. Dacă dezvoltatorii din China au fost pe minus cu vânzările, acum vor avea de câștigat. Nu doar ei, ci și persoanele care își achiziționează noi locuințe. Vor beneficia fie de parcare gratuită, fie de renovări, în funcție de preferințe și posibilități.

Această idee a vizat agricultorii, fermierii dar și persoanele care nu dispun de bani suficienți. În momentul implementării acestei strategii, investitorii au sperat că vor avea câștiguri destul de mari.