Iată care este cea mai potrivită rugăciune a serii de sâmbătă

În fiecare seară cât a fost în viață, părintele Arsenie Boca obișnuia să citească această rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor. Mereu primea răspuns din partea Divinității. 

După ce a trecut la cele sfinte, părintele a făcut publică această rugăciune. Citește-o și tu și vei avea parte de minuni

Cea mai puternică rugăciune a părintelui Arsenie Boca

“Doamne Iisuse Hristoase, Judecatorul meu Preadrept! Cunosc ca pacatele mele sunt fara de numar. De aceea Te rog in aceasta seara, sa-mi aduci alinare si sa-mi asculti umila mea rugaminte.

Inlatura cugetele mele cele rele si viclene, ca sa piara din mintea mea si sa nu se mai aseze in sufletul meu.

Sursa: Social media

Lumineaza intunericul inimii mele, alunga intunericul gandurilor mele, si suie mintea mea la cer, ca sa ma bucur de Fata Ta.

Asa Doamne, primeste umilita mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maici, care Te-a vazut pus intre doi talhari.

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei adormiti, pentru rugaciunile Sfintilor Tai, catre care zic si eu, nevrednicul:

 

O, fericiti servitori ai lui Dumnezeu! Nu incetati a va ruga Lui, ziua si noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate!

Mijlociti pentru noi Darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă şi vino de Te sălăşluieşte întru noi, dimpreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău. Căci Duhul se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi minte noastră rămân neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină, ai milă de noi, că nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvîrşiţi şi cât eşti Tu de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi de Tine. Ci luminează, Doamne, lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi.

Lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie!” Amin.” 

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!