Andra Gogan este adolescenta care a făcut senzație peste tot pe internet cu vocea ei. Toți știm că ea este deținătoarea glasului gingaș care ne invită în fieare iarnă să construim un om de zăpadă. Însă, o auzim, de fapt, în aproape toate desenele animate.

Într-un clip de pe TikTok, Andra a dezvăluit cât de multe alte personaje de pe Dinsey cărora le-a dublat vocea există. Te întrebi cum de nu ai recunoscut-o până acum? Ca să te convingi, te poți reuita la toate scenele tale preferate.

Andra Gogan, vocea din spatele personajelor copilăriei

Andra Gogan este cea care le dublează vocea multor personaje feminine de pe Disney. Atât de multe încât nici nu îți dai seama cum de poate fi atât de cameleonică. Desigur, cel mai celebru personaj este Ana din Frozen, dar mai sunt și altele.

Artista a devenit un idol în rândul celor mici, mai ales prin talentul ei actoricesc care a condus-o către dublarea vocilor din desene animate. Andra Gogan a cunoscut faima dând glas celor mai iubite personaje de pe toate canalele de desene animate.

  • Doctorița Plușica (Disney Junior)
  • Chloe – Cățelul blogger (Disney Channel)
  • Sofia Întâi (Disney Junior)
  • Charlie – Baftă, Charlie (Disney Channel)
@andragoganro Reply to @cont_cu_deyoate13 ♬ The Disney Logo Theme When You Wish Upon A Star (From „Disney”) – Geek Music

Cum și-a început Andra Gogan această carieră

Andra Gogan este una dintre cele mai de succes tinere cântărețe din România. Părinții ei au îndemnat-o încă din copilărie să pornească pe acest drum. Astfel, ea a început să cânte de la vârsta de 3 ani, dar s-a făcut remarcată datorită mai multor talente.

Cariera adolescentei a luat amploare și mai mult, atunci când aceasta a devenit activă pe TikTok. Are o mulțime de urmăritori și a cucerit internetul cu toate provocările și trenduri-le pe care le face.