Reclamă

Copilăria cu siguranță a rămas cea mai prețioasă amintirea a fiecărui adult din ziua de astăzi. Presărată cu evenimente mai mult sau mai puțin plăcute, cu siguranță când am fost copii, majoritatea dintre noi am făcut aceste năzdrăvănii.

Obișnuiai să suni la poarta oamenilor, după care să o rupi la fugă? Sau alegeai să te strecori din casă fără știrea părinților tăi? Ei bine, acestea sunt doar două din câteva exemple. Iată lucruri pe care și tu le-ai făcut în copilăria ta, chiar dacă nu-ți mai amintești cu exactitate.

Mai ții minte? Vezi dacă și tu ai făcut asta, atunci când erai copil

Lingeam întâi capacul iaurtului, apoi îl aruncam.

Atunci când mergeam pe lângă un gard, băteam cu mâna sau cu un băț pe acesta. Cel mai probabil, din plictiseală.

În copilărie, gustul fermoarului de la geacă era atât de delicios, încât îl mai savuram, din când în când.

Încercam să băgăm mâna în gura pisicii sau a câinelui, când căsca.

@aflacusimona Tu ce obicei aveai când erai mic? #aflacusimona #curiozitati #fiicreativ #tustiai #stiaica #stiai #invatapetiktok #invatampetiktok #invatamimpreuna ♬ sunet original – SIMONA

Călcam doar pe dungile albe, atunci când traversam pe trecerea de pietoni. Când mergeam pe trotuar, obișnuiam să călcăm dalele de o singură culoare.

Ne jucam cu jetul de apă. Probabil și tu îți uneai degetele în formă de inel, și lăsam jetul de apă să treacă prin acesta.

arhivă presă

Iarna, obișnuiam să ne lipim limba pe suprafețe înghețate. Era probabil unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le puteam face.

Bălțile care erau acoperite cu gheață, o altă provocare a copilăriei noastre. Adoram să călcăm acea pojghiță de gheață formată deasupra bălților pline de apă.

Gestul de a ronțăi capacul pixului în timpul orelor de școală. Cu siguranță și tu ai făcut asta, măcar o singură data.

social media

După ce terminam de mâncat înghețata, obișnuiam să mai ținem bățul în gură.

Dacă ți-ai spălat singur șosetele, cu siguranță ai fost tentat să le umpli cu apă.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro