Magia neagră este un fenomen răspândit la scară mare în cultura românească. Multe vedete au apelat la persoane care se ocupă cu diversele metode cu care funcționează magia neagră.

Multe persoane cunoscute din țara noastră au avut parte de probleme de sănătate și  totul le-a mers rău. Consideră că s-a ajuns în aceste situații din cauza unor blesteme care au fost aruncate asupra lor. Au apelat la preoți și medici pentru a scăpa de ghinioane.

Vedete din România care se tem de magia neagră și cred că au fost blestemate

Brigitte Pastramă este una dintre vedetele care crede că a afectată de efectele magiei negre. Ea a povestit că timp de 7 ani de zile a fost victima suferinței și greutăților cauzate de blesteme. De asemenea, aceasta bănuiește că primul să soț s-a stins din viață în condiții nefirești. Se pare că vedeta a scăpat de blesteme după ce s-a botezat în religia penticostală.

„Acest lucru m-a facut sa banuiesc ca exista persoane care, invidiindu-mi la un moment dat viata sau poate locul langa primul meu sot, au apelat la magia neagra pentru a-mi face rau”, povestea aceasta

Instagram

Carmen Șerban este una dintre artistele care se tem de efectele acestor ritualuri. Este prudentă și își ia toate măsurile de precauție pentru a nu fi afectată vreodată de blesteme și ghinioane. În urmă cu câțiva ani, medicii au diagnosticat-o cu cancer la sân. A mers chiar și la Ierusalim pentru a-și curăța sufletul de energii și rele.

„Tin sa cred ca boala asta s-a depozitat pe sanii mei din cauta unor materii energetice negative, suparari, vraji…”, a spus ea la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu această boală

Mihaela Borcea a suferit mai multe probleme de sănătate, cauzate de un nivel ridicat de aluminiu și mercur în sânge. În nevoia disperată de a-și trata această problemă, vedeta a apelat la ajutorul medicilor și al preoților.

„Mi-am pus speranta de vindecare in medicina si in puterea lui Dumnezeu. Cred ca Dumnezeu a acut un scop pentru care mi-a dat aceasta incercare.”, a povestit ea, la vremea aceea