Este oficial! Trupa Pussycat Dolls se reunește după 9 ani. Nicole Scherzinger a făcut anunțul miercurea acesta, iar fanii sunt pur și simplu în delir.

Pussycat Dolls a fost printre cele mai apreciate trupe de muzică pop din ani 2000, iar succesul lor a fost în continuă creștere până în anul 2010, atunci când membrele trupei au decis că este momentul să o apuce fiecare pe propriul drum.

Nicole ScherzingerAshley RobertsKimberly WyattJessica SuttaCarmit Bachar și Melody Thornton au decis să mai acorde o șansă trupei care le-a făcut cunoscute lumii.

Când va fi primul lor spectacol?

Deși pare greu de crezut, acest lucru se va întâmpla mai devreme decât ne-am aștepta. Pussycat Dolls vor concerta chiar weekend-ul acesta, pe data de 30 noiembrie. Spectacolul va avea lor în cadrul finalei X Factor UK: Celebrity.

Nicole Scherzinge face parte din juriul competiției, iar colegul său Louis Wash a fost cel care a lansat zvonurile conform cărora trupa va concerta cât de curând în cadrul show-ului.

Această reuniune a fost posibilă datorită producătorilor X Factor, care i-au propus lui Nicole acest proiect. Surse oficiale au declarat: „Va fi prima reprezentație a trupei reunită și va fi extra specială pentru Nicole, în special datorită rolului pe care îl are în cadrul show-ului.”