Trupa O-Zone a făcut senzație timp de mai mulți ani. Hitul care a rupt întreaga lume în două a fost ”Dragostea din tei”. Se părea că tinerii care făceau parte din trupă au dat loviura și că dețineau rețeta sigură a succesului. Înflorind ce în ce mai mult în plan profesional, în unele momente de glorie aveau lumea la picioare. Câștigurile financiare nu au întârziat să apară, iar acestea au fost destul de consistente. Faimoasa trupă O-Zone s-a bucurat de 10 milioane de euro. Cu toate acestea, membrii trupei au luat o decizie cu care și-a șocat fanii și anume aceea de a destrăma trupa când aceștia aveau atât de mult succes.

Care a fost adevăratul motiv al despărțirii lor?

Acest anunț a venit ca o lovitură puternică pentru fanii trupei. Se pare că după ce trupa s-a despărțit, Dan Bălan a fost cel care a primit câștigurile financiare din drepturile de autor. Banii au rămas doar la el, pentru că suma de bani nu a fost împărțită la trei, așa cum se cuvine, ci a revenit unei singure persoane. Acest fapt a fost extrem de controversat la momentul respectiv.

“Doar la concerte individuale. Dacă se mai întâmplă la un concert, da, dar altfel nu sunt sigur. Există o vorbă. Niciodată să nu spui niciodată pentru că nu știi ce o să fie peste o oră, nu știi ce o să fie mâine. Nu pot să spun că o să ne vedem sau nu, dacă o să cântăm împreună sau nu. Dacă mă întrebai acum 10 ani ceva de genul, aș fi zis că nu, dar uite că timpul a arătat că se pot întâmpla și lucruri imprevizibile. Noi eram bine, începeam să ne maturizăm foarte mult succes, mulți bani, și la un moment dat, nu știu. S-au întâmplat multe adevărate și multe neadevărate și cred că acolo trebuie să rămână. De la bani și de la orgolii.” au mărturisit Arsenie și Radu.

Ce a făcut Dan Bălan?

În urma unui documentar creat de artistul Dan Bălan, bomba a explodat, iar colegii lui și-au ieșit din minți. În acel film documentar, se pare că Dan Bălan nu vorbea tocmai frumos despre foștii săi colegi de trupă, iar aceștia au răbufnit la momentul respectiv și au reactionat pe măsură. Toți trei au făcut sacrificii greu de imaginat pentru trupă, cu toate acestea, cei doi băieți nu regretă experiența pe care au trăit-o pentru că au învățat lucruri importante.

“Trecutul meu este o experiență din care am învătat mai mult decât aș învăța într-o facultate, o experiență de viață și din greșeli am reusit să învăt. Cel mai important lucru este sa fii recunoscător pentru ceea ce ți se întâmplă. Să încerci să tinzi spre mai mult, dar să mulțumești.” a declarat Radu, fost membru al trupei O-Zone.

Trupa O-Zone, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit!
Trupa O-Zone, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit!