După o absență de 6 ani din lumina reflectoarelor, trupa My Chemical Romance revine în atenția fanilor cu un concert pentru a marca reuniunea formației.

My Chemical Romance s-au despărțit în anul 2013, după 12 ani de activitate împreună în domeniul muzica. La momentul respectiv, mesajul truperi către fani a sunat în felul următor:

„Am avut șansa să ajungem în locuri în care nici nu visam. Am avut ocazia să vedem și să experimentăm lucruri pe care nu le-am crezut niciodată posibile. Am împărțit scena cu persoane pe care le admirăm, persoane pe care le considerăm modele, dar cel mai important dintre toate, cu prieteni. Iar acum, la fel ca toate lucrurile minunate, a sosit momentul ca această experiență să se sfârșească.”

După o perioadă în care membrii formației și-au urmat carierele individual, My Chemical Romance revine cu un concert intitulat simplu „Return” (trad. rom. reîntoarcere). Spectacolul a fost anunțat joia aceasta, și va avea loc în data de 20 decembrie la Shrine Expo Hall în orașul Los Angeles.

Fanii vor avea ocazia să asculte hit-uri precum „Welcome to the Black Parade,” „Sing,” „Helena,” și „I’m Not Okay (I Promise).”, melodii ce au marcat cariera trupei și i-a propulsat în topurile internaționale de rock alternativ.

Biletele vor fi disponibile pentru achizitonare începând cu data de 1 Noiembrie.