Trupa 5GANG se destramă, iar cel care a făcut tristul anunț a fost chiar Selly, liderul ei. Artistul și colegii săi se aflau pe scenă, în cadrul unui concert, când a decis să le vorbească oamenilor prezenți despre finalului proiectului la care toți au lucrat foarte, foarte mult, în ultimii patru ani de zile.

Selly a făcut anunțul

Ei bine, vloggerul le-a spus fanilor că nu se despart de ei așa ușor, ci vor avea ultimul lor concert pe data de 19 septembrie și le-a promis că va fi un show special, pe care nu îl vor uita niciodată. Mai mult de atât, în luna decembrie va apărea și un film pe care ei speră ca oamenii să îl urmărească, pentru că s-a muncit destul de mult la el.

”Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul concert îl vom avea pe 19 septembrie și ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie și pe care sper să îl vedeți cu toții. A fost un proiect senzațional pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături, a fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta. Vă iubim pe toți, sunteți extraordinari și vreau să vă spun că ne vedem la film, în decembrie”, a declarat Selly.

Nu s-au considerat niciodată niște artiști în adevăratul sens al cuvântului, dar au avut un succes imens la care multe vedete de la noi din țară nici măcar nu au curajuș să viseze. Piesele lansate de ei au ocupat mereu primele locuri în tendințe și erau, de asemenea, pe buzele tuturor admiratorilor lor.

”Nu ne-am propus niciodată să ne luăm în serios ca artiști, dar vouă v-au plăcut atât de mult piesele noastre, încât ați dus și pe 1 și 2 în Trending, simultan. Noi am început treaba asta din pasiune și din prietenie și nu vrem să o forțăm mai mult decât este cazul”, a mai zis el.