Fără doar și poate, Steliana Sima este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. În cazul artistei, vârsta se pare că nu își spune cuvântul pentru că ține cont de câteva aspecte importante care o ajută să arate impecabil. 

Trucurile la care apelează Steliana Sima

Artista a mărturisit că face sport și nu trece o zi fără mișcare. Chiar și așa, nu face pillates pentru că nu are ocazia să se miște așa mult, de aceea preferă alergatul sau plimbările lungi.

„Dincolo de faptul că sunt femeie, sunt și artist. Nu aparțin doar familiei, ci aparțin și publicului. Datoria morală a fiecărui artist este că încânte și ochiul celui care ascultă”, a declarat Steliana Sima în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Nici alimentația nu este neglijată de artistă. Steliana Sima a precizat că a renunțat la pâine în ultima vreme, iar rezultatele încep să se vadă. Chiar dacă aceste trucuri sunt cunoscute de femeile care vor să slăbească, artista apelează și la alte metode care o ajută se se mențină în formă. Steliana Sima face terapie cu oxigen hiperbaric și cocktail de vitamine, prima procedură fiind folosită și de Madonna.

Trucurile care o ajută pe Steliana Sima să se mențină în formă. Nici nu ai spune că are 57 de ani
Facebook

„Fac masaj cu bambus și cu ventuză. Ajută foarte mult ventuza la celulită. Dar, atenție, cine știe să facă acest masaj că altfel leșini de durere. Eu nu am avut o vânătaie nici măcar la prima ședință”, a mai spus artista.

Artista apelează și la terapie cu radiofrecvență, procedură la care a apelat de curând. În timp ce alte femei se plâng de durerile lăsate în urma masajului cu bambus, Steliana Sima a mărturisit că nu a avut astfel de probleme.

„Sunt 6 sticluțe cu un cocktail care se aplică după terapia de radiofrecvență. Cocktailul ăsta se pune într-un recipient mic și vine cu oxigenul hiperbaric și merge în profunzime, lucrează colagenul”, a precizat Steliana Sima.