Romanița Iovan este apreciată atât pentru cariera de succes din domeniul modei, dar și pentru felul în care arată la aproape 58 de ani.

Romanița Iovan se numără printre cele mai îndrăgite creatoare de modă, dar fanii o apreciază și pentru faptul că se menține în formă maximă la 58 de ani. Recent, vedeta și-a dezvăluit secretele pentru o siluetă de invidiat. 

Regula de care Romanița Iovan nu se abate niciodată

Romanița Iovan dovedește că vârsta este doar un număr! De curând, creatoare de modă a dezvăluit fanelor care este secretul siluetei de invidiat. Creatoarea de modă a mărturisit că dacă există motivație, orice este posibil. Așa este și în cazul dorinței de a slăbi.

Vedeta a povestit că a avut o perioadă în care a avut mai multe kilograme în plus. Sarcina și-a spus cuvântul și în cazul ei, atunci când a avut cu 24 de kg mai mult. De atunci, Romanița Iovan nu ezită să facă mișcare acasă.

Trucurile care o ajută pe Romanița Iovan să se mențină în formă. Nici nu ai spune că are 58 de ani
Facebook

„Am avut 24 de kg în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport.

După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală”, a declarat Romanița Iovan într-un interviu acordat pentru viva.ro. 

Romanița Iovan a mărturisit că își alocă în fiecare zi cel puțin 30 de minute pentru a sări coarda, iar după face și alte tipuri de exerciții care o ajută să se mențină în formă. Creatoarea de modă a declarat că își dorește să fie în formă maximă mereu, de aceea, nu se abate niciodată de la programul strict pe care îl are pentru sport.

„Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere”, a mai povestit Romanița Iovan pentru sursa citată anterior.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.