Cristina Șișcanu se numără printre vedetele care are o siluetă de invidiat. Chiar și așa, lucrurile nu au stat așa de la început. Chiar vedeta a mărturisit că a avut ceva probleme cu kilogramele în plus, dar a reușit să slăbească urmând o dietă fără prea multe restricții. Ba mai mult, soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că i-a fost poftă de un anumit aliment, așa cum se întâmplă în dietele clasice. 

Cum a slăbit Cristina Șișcanu 27 de kilograme

Vedeta a luat multe kilograme în timpul sarcinii, dar a reușit să scape de ele rapid. Recent, Cristina Șișcanu a povestit cum arată dieta sa care se pare că a dat rezultate.

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a mai precizat că este importantă detoxifierea este importantă, iar apoi alimentele pe care le-a inclus în dietă. În doar două săptămâni și jumătate, vedeta a reușit să slăbească 5 kilograme, fără să apeleze la o dietă strictă.

Trucurile care au ajutat-o pe Cristina Șișcanu să slăbească 27 de kilograme într-un timp record. Ce alimente conține dieta vedetei
Colaj Substantial

Vedeta a povestit și cum arată dieta care a ajutat-o să slăbească 27 de kilograme. Cristina Șișcanu a mărturisit că are voie să bea și cafea, dar cu lapte de 1,5% grăsime și că nu preferă băuturile acidulate, ci apa, ceai de soc sau ceai verde. Printre alimentele pe care le-a scos din dietă se numără cartoful și nu preferă ciorba rădăuțeană.

Vedeta respectă cu strictețe cele trei mese ale zilei, la care se mai adăuga o gustare. Inițial, în meniu ar fi trebuit să fie și o a doua gustare pentru că preferă să consume ciocolată îndulcite cu extract de stevie.