Trucuri oferite de platforma youtube care te ajută să te organizezi și nu numai. Aceasta conține câteva funcții prin care să obții anumite facilități. O parte din există de mai multe ori dar se poate să nu fi știut asta. Trucurile pot fi foarte utile pentru mulți dintre noi.

Reclamă

Trucuri pentru youtube

  1. Utilizatorii youtube au opțiunea de a transfera muzica din Google play în Youtube Music. Această posibilitate există de puțin timp. Pentru început trebuie să obții accesul din partea Google. Astfel doritorii trebuie să completeze un formular prin care să ceară permisiunea pentru asta. Acesta poate fi accesat aici.
  2. Un alt truc te ajută să distribui doar o parte importantă a unui videoclip. Dacă te interesează să trimiți dintr-un anumit punct un videoclip acest lucru este posibil. Poți realiza trucul prin crearea unui link. Va trebui să deschizi videoclipul și să accesezi butonul Distribuie. Apoi se va deschide un chenar, la baza căruia există opțiunea „Începe la”.
  3. Youtube poate funcționa ca un timer pentru culcare. Această nouă funcție se adresează bebelușilor mari, dependenți de suzeta modernă: smartphone-ul. Astfel, cei obișnuiți să adoarmă privind videoclipuri pe youtube, pot accesa această funcție. Au la dispoziție un reminder care îți amintește de ora de culcare.
  4. Și, poate cel mai important lucru, este trucul legat de modul în care putem filtra conținutul. Youtube oferă posibilitatea de-a alege ce tip de recomandări să primim. Dacă activăm modul incognito când îl accesezi.

„YouTube (cuvânt englezesc artificial, pronunție [ˈjuːtjuːb], v. AFI) este un Site Web unde utilizatorii pot încărca și viziona materiale audio-video. YouTube a fost creat în februarie 2005 de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim. Serviciul cu sediul în San Bruno, California, folosește tehnologia Adobe Flash Player (HTML5 din 2012) pentru a expune o gamă largă de clipuri video create chiar de utilizatori, incluzând și fragmente din programe de televiziune sau din filme. YouTube face parte din fenomenul recent numit Web 2.0.” Sursa: wikipedia