Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit „artificiile” la care apelează pentru a se menține în formă. Aceasta a găsit modalitatea perfectă prin care să scape de grăsimea depusă pe burtă.

Ei bine, se pare că frumoasa actriță face câteva injecții cu enzime care o ajută să topească grăsimea de pe abdomen. În acest moment, vedeta nu-și dorește să mai slăbească pentru că acest lucru s-ar putea reflecta asupra aspectului său fizic.

„De ce nu..”

Sursa: Social media

„Dacă aș mai slăbi, s-ar vedea foarte tare la față, s-ar vedea la sâni, s-ar vedea la piele. Adică trebuie să ținem cont de mai multe chestii.Dar nu pot să  zic că nu e loc de mai bine. Chiar acum de curând am început să fac niște injecții cu niște enzime care topesc grăsimile, pentru că e burtica aia mică pe care nu prea zic că îmi doresc să o dau jos, dar dacă există aceste injecții, de ce nu, le încercăm.” a declara Ioana Ginghină pentru ciao.ro.

Ioana Ginghină se pregătește pentru nuntă. Actrița va opta pentru un eveniment simplu, fără petrecere cu sute de invitați. După cum mărturisește chiar ea, vedeta nu mai este interesată să organizeze un eveniment fastuos, având în vedere că se află la a treia nuntă pe care o organizează.

„La nuntă nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți, nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.” a declarat Ioana Ginghină pentru Viva!
Actrița nu numai că se va căsători din nou, dar își dorește să devină mamă pentru a doua oară. În prezent aceasta este mama unei fete, rezultată din relația pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol.