Reclamă

Uscătorul de rufe  este probabil cel mai rapid mod de a usca hainele, în special iarna. Cu toate acestea, pe lângă faptul că sunt scumpe, aceste echipamente consumă multă energie și cresc factura de electricitate. Există o modalitate alternativă de a usca hainele rapid și ieftin. Noi vă spunem totul despre asta.

Atunci când vremea este mohorâtă și zilele însorite sunt rare, uscarea hainelor pe un uscător poate dura mult timp. În loc să folosiți un uscător, puteți opta pentru această tehnică eficientă care va reduce timpul de uscare.

Ce tehnică ar trebui să folosesc pentru a-mi usca rapid hainele?

Mulți oameni aleg să își usuce hainele lângă calorifer. Dar aceasta este o greșeală. Pe de o parte, acest lucru ar putea duce la un risc de incendiu și, pe de altă parte, ar limita răspândirea căldurii în încăpere.

Sursa: Social media

Dacă vă grăbiți și doriți să purtați un articol de îmbrăcăminte după ce l-ați spălat, această tehnică este simplă și practică.

Uscarea hainelor cu un fier de călcat și un prosop

Dacă nu puteți agăța hainele afară sau nu le puteți usca în uscător, puteți folosi fierul de călcat într-un mod diferit. Înainte de a începe, scoateți masa de călcat. Apoi puneți un prosop curat peste haina încă umedă și călcați prosopul la temperatură ridicată. Prosopul va absorbi umezeala din haină, făcând-o mult mai ușor de uscat. Apoi agățați hainele lângă fereastră pe un umeraș sau pe o frânghie pentru a finaliza procesul de uscare.

Alte sfaturi pentru uscarea hainelor fără uscător

Există și alte modalități de uscare rapidă și eficientă a hainelor în interiorul casei. Înainte de a testa aceste metode, este recomandabil să setați în prealabil mașina la cea mai mare viteză de centrifugare.

Uscarea hainelor cu un uscător de păr

Dacă aveți acasă un uscător de păr, îl puteți folosi pentru a usca rapid un articol de îmbrăcăminte. După ce v-ați scurs hainele, puneți-le pe o suprafață curată și uscată sau atârnați-le pe un umeraș. Apoi, suflați aer cald pe toată îmbrăcămintea, întorcând-o de mai multe ori, fără a uita partea interioară, gulerul, buzunarele sau mânecile. Cu toate acestea, evitați să folosiți această metodă pe țesături groase, deoarece poate dura mult timp.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro