Celebrul milionar britanic a avut o ocupație obișnuită înainte de a ajunge la statutul de acum

Numele fraților Tate a făcut înconjurul lumii atât acum, în plin scandal, cât și în trecut, atunci când ofereau sfaturi despre bărbăție. Puțini știu însă ce viață au avut frații Tate înainte de a ajunge milionari celebru. Tristan Tate a trecut la munca de jos imediat după adolescență, iar acest lucru l-a marcat profund.

Tristan Tate a fost paznic în diferite localuri

A ajuns la statutul în care își permitea să cumpere restaurantele în care intra, însă în trecut era un simplu angajat în cadrul lor. Este povestea lui Tristan Tate, unul dintre milionarii care au acum deasupra lor mai multe capete de acuzare.

Deși în ultimii ani afișau o viață desprinsă din filme, puțini știu cum a arătat de fapt trecutul celor doi. Tristan a recunoscut că a fost pentru o perioadă destul de lungă, paznic în discotecile și restaurantele din Marea Britanie. Timp de 6 ani a fost un angajat cu acte în regulă pentru astfel de posturi.

Frații Tate au construit un imperiu cu ajutorul videochat-ului

Frații Tate sunt acum arestați pentru treizeci de zile. Printre faptele de care sunt acuzați se numără constituirea unui grup infracțional și viol. De altfel, alături de ei sunt arestate și două tinere care i-ar fi ajutat în afacerea videochat-ului.

Acest domeniu ar fi fost și cel cu ajutorul căruia au dat lovitura și s-au îmbogățit. Frații Tate au reuși să își construiască un adevărat imperiu cu ajutorul sumelor impresionante pe care le-au câștigat din videochat.

Cei doi dețin o vilă impresionantă în Tunari. De asemenea și nu mai puțin de 11 bolizi de lux. Frații Tate mai au un conac în Marea Britanie, dar și alte două firme în domeniul agricol în județul Brașov.

După ce au fost arestați, autoritățile le-au confiscat fraților Tate o parte din bunuri. Rămâne de văzut ce vor decide în continuare procurorii în ceea ce îi privește.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.