Reclamă
Reclamă

Tricolorii se vor întoarce în România cu întârziere, după ce avionul care urma să-i aducă din Germania a avut o defecțiune tehnică. Jucătorii vor ajunge la București în jurul orei 01:00 dupa miezul nopții.

„Din păcate, sosirea în țară s-a amânat. Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Inițial, jucătorii ar fi trebuit să ajungă la București la ora 23:00, dar din cauza problemelor tehnice la aeronava programată, Federația Română de Fotbal a fost nevoită să găsească soluții alternative.

Reclamă

Echipa națională va ateriza pe Otopeni și va fi transportată imediat la Mogoșoaia, unde se află centrul Federației Române de Fotbal. Aici, cei care doresc să îi întâlnească pe jucători vor avea ocazia să o facă începând cu ora 01:15.

Echipa României a fost eliminată de la Euro 2024 după ce a pierdut marți, 2 iulie 2024, meciul de la Munchen (Germania) împotriva selecționatei Țărilor de Jos, cu scorul de 0-3.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro