Reclamă
Reclamă

Zi cu emoții uriașe pentru toți microbiștii români. Naționala României joacă al doilea meci la Euro 2024 împotriva Belgiei, pe stadionul din Koln, iar milioane de suporteri vor fi cu ochii pe „Generația de suflet”.

Pentru cei care nu vor ajunge în tribune, au fost amenajate locuri speciale în aer liber în Capitală și alte orașe din țară.

În parcul IOR, pe „insula suporterilor”, a fost amenajat un loc special unde microbiștii se pot strânge pentru a vedea meciul naționalei României împotriva Belgiei din această seară. Un alt astfel de loc a fost organizat în Piața Obor.

Reclamă

Până pe 14 iulie, meciurile de la Euro 2024 pot fi urmărite și pe Calea Victoriei, în parcarea de lângă Ateneul Român. Zona beneficiază de o tribună de 500 de locuri construită special pentru eveniment și poate găzdui până la 2000 de persoane.

La Cluj, în Piața Unirii, este amenajat un spațiu cu 2.000 de scaune pentru suporteri, iar la Târgu Mureș, în Cetate, microbiștii pot urmări meciurile naționalei pe un ecran de 10 metri.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro