Frații Tate rămân în arest preventiv. Tribunalul București a prelungit măsura

Lovitură grea pentru Andrew și Tristan Tate! Tribunalul București a decis ca cei doi milionari britani să mai rămână în spatele gratiilor încă o lună. Cei doi sunt cercetați pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Andrew și Tristan Tate nu scapă din închisoare. Tribunalul București a aprobat solicitarea DIICOT de prelungire a măsurii de arest preventiv. Așa că cei doi britanici nu o fie eliberați pe 29 ianuarie, cum fusese prevăzut inițial. Autoritățile au dat o nouă dată, pe 28 februarie.

Cei doi miliardari britanici au fost arestați preventiv pe 30 decembrie, după ce au fost săltați de DIICOT de la reședința lor din capitală. Ei sunt acuzați că ar fi în spatele unei rețele de trafic de persoane, care profita de femei inocente.

Mai exact, Andrew și Tristan Tate ar fi racolat tinere, cărora le promiteau relații amoroase și un viitor în România. În realitate însă, ele ajungeau să facă parte din rețeaua lor de videochat și erau forțate să producă bani pentru cei doi. În plus, fetele erau ținute într-un sediu din București cu forța. Erau păzite 24/7 și nu aveau voie să părăsească incinta decât dacă erau însoțite de pază. Și ca toată lumea să știe că sunt „proprietatea” miliardarilor, erau puse să-și facă și un tatuaj. Mai multe victime au pe corp inscripționat mesajul „Deținută de Tate.”

Cei doi frați au negat acuzațiile ce le-au fost aduse. În plus, ei au contestat și măsura de arest preventiv. Cererea a fost respinsă de Tribunalul București.

Complicii fraților Tate, și ei în arest

Pe lângă Andrew și Tristan Tate, la Arestul Central al Capitalei se află și 2 tinere, presupuse complici ai acestora. Ar fi vorba de o fostă polițistă, care a renunțat la uniformă și a făcut zeci de mii de euro alături de cei doi frați. Cea de-a doua femeie ar fi chiar iubita lui Andrew.

În fapt, cele 4 persoane bănuite (doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români) ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani., arată IGPR.

Share.