Reclamă
Reclamă

O călătorie s-a transformat într-un coșmar pentru sute de pasageri care au fost nevoiți să aștepte trei ore într-o gară din Ilfov, după ce locomotiva unui tren ce mergea din București către Constanța a luat foc.

Mecanicul de tren a observat fumul și trenul a fost oprit de urgență în stația Brănești. Pasagerii au fost lăsați să aștepte fără apă și aer condiționat, sub soarele arzător.

„La ora 11:30 am oprit la Brănești, am stat foarte puțin, și după aceea ne-am oprit. Peste jumătate de oră – o oră, a venit să ne anunțe cineva că locomotiva a luat foc. Trebuia să ajungem la 14:06 în Constanța. Aer deloc, apă nimic, nu ne oferă nimeni nimic. Este foarte cald, am ieșit toți din tren. Trenul este plin doar de copii, care majoritatea merg la festival,” relatează un pasager care a fost în tren la momentul respectiv.

Reclamă

În ciuda incidentului grav, nicio persoană nu a fost rănită. Pasagerii au fost nevoiți să suporte temperaturile ridicate și lipsa de apă până la sosirea altui tren sau a unui mijloc de transport alternativ.

Acest incident tragic subliniază problemele existente în infrastructura feroviară a României și dificultățile întâmpinate de călători în astfel de cazuri.

Recapitulând, trenul București-Constanța a fost oprit în gara Brănești după ce locomotiva a luat foc, spre disperarea pasagerilor care au fost nevoiți să aștepte trei ore fără apă și aer condiționat. Nicio persoană nu a fost rănită în incident.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro