Chiar dacă par foarte sigure pe ele, când vine vorba de cei pe care îi iubesc, acești nativi se transformă total.

Semnul zodiacal îți poate oferi date importante despre cei din jur, mai ales când aceștia afișează la exterior o imagine sobră, de neatins. Trei dintre zodiile horoscopului sunt foarte emotive în prezența persoanei pe care o iubesc deși în orice alt context al vieții sunt de neînvins.

Berbec

Cine ar fi crezut că acești nativi sunt în stare să roșească timid în fața persoanei pentru care au sentimente de iubire? Sunt impunători și fermi în alegerilor lor, mai ales pe plan profesional. Berbecii nu se vor lăsa niciodată influențați și se vor ghida doar după propriul instinct. Atunci când în ecuație intervine persoana pe care o iubesc, aceștia pot fi înduplecați cu ușurință.


Leu

Acești adevărați luptători pe toate fronturile lasă armele jos când vine vorba de iubire. Leii sunt obișnuiți cu poziția de lider și acceptă cu greu să primească directive de la cei din jur, cu atât mai puțin în meseria lor. Chiar și atunci când greșesc, acești nativi nu vor admite în fața nimănui că au scăpat lucrurile de sub control.  În fața persoanei iubite, persoanele născute în zodia Leu se „dezbracă” de orice haină a durității. Își doresc uneori chiar să se simtă protejate deși mulți ar crede că acest rol li s-ar potrivi doar lor având în vedere că sunt atât de puternici.

Săgetător

Foarte ambițioși din fire, acești nativi se consideră mereu cu o scară mai sus de cei din jur. Nu vor tolera niciodată bârfa, minciuna sau manipularea și vor știi să facă dreptate în orice situație. Persoanele născute în zodia Săgetător sunt extrem de loiale și vor merge până în pânzele albe pentru cei dragi. Își iubesc la nebunie partenerii de viață și sunt capabili de orice de dragul lor. Un Săgetător va plânge și se va emoționa doar în fața celui/celei pe care îl/o iubește cu adevărat.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.