Zodiile care vor fi concediate în luna decembrie. Astrele au posibilitatea să-și pună amprenta pe ceea ce se numește calitate profesională. Din cauza atitudinii pe care o afișează, trei zodii își pot pierde locul de muncă chiar în luna cadourilor.

Cu toții așteptăm sărbătorile de iarnă cu sufletul la gură, pentru că putem petrece timp prețios cu familia și cu persoanele dragi. Este perioada în care ne simțim, cu adevărat, fericiți și împliniți. „Colecționăm” amintiri deosebite, care, peste ani și ani, ne vor însenina sufletul.

Deși Crăciunul este asociat cu stări de bucurie și de fericire pentru majoritatea oamenilor, se pare că pentru trei zodii din horoscop se anunță cea mai sufocantă și stresantă perioadă a anului.

Trei zodii care vor fi concediate în luna decembrie! Sărbătorile vor fi un adevărat coșmar pentru ele!
Playtech.ro

Zodiile care vor fi concediate în luna decembrie. Care sunt „norocoasele”?

Gemeni – nativii acestei zodii  sunt inteligenți și nimeni nu se poate îndoi de altruismul și calitățile lor de comunicare. Cu toate acestea, gemeii obișnuiesc să întârzie, de fiecare dată, la locul de muncă. Pe lângă acest aspect, gemenii ignoră „deadline-urile” și au un comportament care îi împiedică să-și desfășoare o activitate excelentă în echipă.

Leu – nativii acestei zodii sunt, fără doar și poate, recunoscuți pentru spiritul de lideri înnăscuți pe care îl au. Deși sunt apreciați, din acest punct de vedere, diplomația nu reprezintă as-ul lor din mânecă. În luna Decembrie, care, știm cu toții, că este o lună super agitată, leii simt că au multe responsabilități la locul de muncă. Astfel, refuză să accepte idei din partea celorlalți și își impun punctul de vedere. Nu îi interesează de părerile celorlalți. Din cauza acestui fapt, colegii nu doresc să se mai implice în proiecte alături de ei, astfel încât este posibil ca aceștia să fie concediați.

Zodiile care vor fi concediate în luna decembrie. Rac – nativii acestei zodii surprind cu entuziasmul și perseverența lor de a-și atinge scopurile în cel mai util timp posibil. Dar, din păcate, racii sunt extrem de ușor distrași de la activitățile pe care le desfășoară. Se plictisesc teribil și sunt dezorganizați, motiv pentru care șefii acestora își doresc să poarte o discuție extrem de serioasă cu ei.