Weekend-ul se anunță unul extraordinar pentru trei zodii din horoscop. Mulți nativi vor simți că weekendul acesta este momentul ideal pentru marea schimbare din viața lor. Vor considera că este momentul potrivit să treacă la un alt nivel în ceea ce privește relația cu partenerul/-a.

1. Surpriză pentru nativa zodiei Capricorn

Poate la prima vedere, femeia din această zodie este rece, distantă și, oarecum, mândră. Acestea sunt un scut pe care le afișează în fața celor pe care nu îi cunoaște suficient de bine sau în fața acelora pe care nu îi agreează. Nativa zodiei se va bucura de o surpriză de proporții la finalul acestui an. Va fi cerută în căsătorie. Și ca să nu dai greș, te poate ajuta extraordinar de mult semnul ei zodiacal. Semnul zodiacal te poate ajuta să planifici cea mai inedită cerere în căsătorie.

Trei zodii care vor face pasul cel mare în weekend. Vor primi o cerere în căsătorie de la persoana iubită
Playtech.ro

Nativa din Capricorn este tradiționalistă, fapt pentru care o va bucura o cerere în căsătorie tradițională.  Ce înseamnă asta? Înseamnă ca îți dorește o declarație de dragoste pe care bărbatul de lângă ea să i-o declare în genunchi, după care să-i adreseze mult așteptata întrebare. Puțin va conta dacă pasul va fi făcut în fața familiei sau dacă acest cadru sunt doar ei doi, atâta timp cât evenimentul va fi unul extrem de romantic.

2. Nativa zodiei Gemeni și-a găsit sufletul pereche

Este adevărat că anul acesta, nativa zodiei gemeni s-a axat pe iubire, fapt pentru care perioada următoare va fi favorabilă pentru o cerere în căsătorie, într-un mod cu totul inedit. Se va bucura de o surpriză plăcută…care nu îi va mai da pace. În acest weekend, va trăi fiecare moment la intensitate maximă.

3. Bat clopote de nuntă pentru nativa zodiei Scorpion

Nativa zodiei Scorpion este unică prin felul său de a fi, motiv pentru care, în acest weekend, va fi surprinsă cu o cerere în căsătorie extrem de unică, diferită, unică. Își dorește să simtă că totul a fost doar despre ea. În ceea ce privește alegerea inelului…acesta trebuie să fie neapărat cu diamant sau smarald, pentru ca întreaga surpriză să fie „extravagantă”.