Cu toții așteptăm sărbătorile de iarnă cu sufletul la gură, pentru că putem petrece timp cu familia și cu persoanele dragi. Este perioada în care ne simțim, cu adevărat, fericiți și împliniți. „Colecționăm” amintiri deosebite, care, peste ani și ani, ne vor însenina sufletul.

Deși Crăciunul este asociat cu stări de bucurie și de fericire pentru majoritatea oamenilor, se pare că pentru trei zodii din horoscop se anunță cea mai sufocantă și stresantă perioadă a anului.

Trei zodii care vor avea un Crăciun de coșmar. Nimic nu va merge bine pentru ele!
Playtech.ro

Zodiile care vor fi tensionate și pline de regret în preajma Crăciunului

Leu – nativul zodiei Leu se va gândi în preajma Crăciunului la o nouă schimbare în viața sa, întrucât ambientul de la actualul loc de muncă  nu mai este pe placul său și îl nemulțumește total. Din cauza faptului că simte că munca pe care o desfășoară nu mai este apreciată la fel ca înainte, se decide să se „orienteze” spre alte domenii. Astfel, va începe să-și caute alte joburi care să-i aducă satisfacție și fericire. Pe de altă parte, vrea să se bucure și de libertate. Încearcă să lași problema jobului departe, măcar în preajma sărbătorilor. Asta dacă își dorești să te bucuri din plin de magia și liniștea lor.

Berbec – nativul zodiei Berbec se va simți îngândurat, din cauza despărțirii de iubit/-ă. Încearcă să te gândești că totul se întâmplă cu un scop în viață și că persoanele nepotrivite pleacă la momentul potrivit, chiar dacă, pe moment, nu conștientizăm acest lucru. Este normal să simți un disconfort, dar lasă clipele de rătăcire să se risipească și să te gândești că petreci momente unice cu familia și asta este tot ce contează.

Scopion – nativul zodiei Scorpion este „săritor” în a ajuta pe alții la orice oră. Acest lucru poate fi „văzut” de prietenii tăi un „defect”, de care să profite la maximum. Astfel, de Crăciun, va avea o mare surpriză. Prietenii îl vor trăda. Aceștia vor găsi diferite pretexte, ca să îl plaseze pe locul 2. Fii puternic, demonstrează că nu depinzi de nimeni și nu mai acorda ajutor nelimitat oricui.