Sunt persoane care nu cred sub nicio formă în horoscop, sau persoane care iau fiecare decizie în funcție de ceea ce le spun astrele. De asemenea, persoanele născute în aceleași zodii au anumite caracteristici comune, pe care nu ai cum să nu le observi. Fecioarele, de exemplu, sunt fixiste, în timp ce Berbecii sunt încăpățânați, sau Scorpionii răzbunători. 

Ei bine, sunt și zodii cărora le este foarte greu să treacă peste o depășire și orice greșeală ar face partenerul, preferă să se întoarcă la el. Trei semne zodiacale sunt predispuse să se întoarcă la o persoană pe care au iubit-o cândva și să fie nostalgice atunci când se gândesc la această persoană. Aceste zodii au tendința de a și aminti mereu despre această persoană sau de a se uita la poze vechi cu aceasta. 

Trei zodii predispuse să se întoarcă la foștii parteneri 

Pe primul loc se află Fecioara. Nativilor care au Soarele în Fecioară le este foarte greu să renunțe la o persoană cu care a avut o legătură amoroasă. Fecioarele nu se implică ușor într-o relație, însă atunci când o fac, își pun sufletul pe tavă. De aceea, acestor nativi le va fi foarte greu să treacă peste o relație care s-a consumat, fiindcă ei dau tot ce pot pentru ca lucrurile să funcționeze. 

Peștii se află tot timpul în negare

Pe al doilea loc se află Peștii. Acești nativi nu suferă foarte tare atunci când se încheie o relație, însă nu pot accepta faptul că s-a terminat cu adevărat. Din acest motiv, persoanele născute în zodia Pești pot fi mereu în negare. De asemenea, acești nativi au tendința de a dori mereu să demonstreze că sunt de neînlocuit. Peștii își vor folosi senzualitatea pentru a reuși să își atragă din nou un fost. Chiar dacă pot începe o nouă relații, peștii vor continua să se gândească la fostul partener. 

Zodiile care se vor întoarce întotdeauna la fostul! Nu pot trece peste despărțiri

Cea de-a treia zodie care trece greu, sau deloc, peste o despărțire este Racul. Acești nativi sunt sensibili și pot cădea rapid în nostalgia unei relații trecute. Persoanele născute în zodia Pești suferă extrem de tare atunci când sunt protagoniștii unei despărțiri. 

Racilor nu le place singurătatea

Nativilor din zodia Rac nu le place singurătatea și vor face orice pentru a umple golul emoțional. Lor le este foarte greu să înceapă o nouă relație, de aceea preferă să meargă la o persoană din trecut. Ei vor face tot ce le stă în putință pentru a atrage un fost iubit, chiar dacă timpul a trecut și au apărut alte obstacole.