Reclamă
Reclamă

Suntem deseori marcați de aspecte din trecutul nostru. Cele care ne-au făcut să suferim sunt mereu cele care apasă cel mai tare pe umerii noștri. Unele zodii nu sunt dispuse să uite niciodată lucrurile dureroase din trecut. Astfel, acestea le readuc în față ori de câte ori au ocazia. Un astfel de comportament îl poate răni de-a dreptul pe celălalt partener.

Taur

Impulsivi și deseori introverți, nativii Taur trăiesc deseori din amintiri. Pun accent nu doar pe cele neplăcute, dureroase ci și pe cele frumoase. Din nefericire, acesta este un impediment major pentru ei în a se bucura de prezent. De altfel, inclusiv pe plan profesional, Taurii au tendința de a pune pe tapet lucruri din trecut.

Rac

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se lasă purtate de nostalgia trecutului foarte des. Din dorința de a retrăi lucruri plăcute ale vremurilor apuse, Racii trăiesc din amintiri. Acest lucru nu va fi ușor suportat de un partener de viață. Cine ar avea liniște lângă o persoană care nu se poate desprinde deloc de trecut?

Balanță

Nativii Balanță au un mod aparte de a se lega de trecut. Aceștia le aduc în față ori de câte ori au ocazia celor din jur, greșeli din trecut. Deși știu în sinea lor că greșesc adoptând o astfel de atitudine, totuși nu se pot opri din acest drum alunecos. Pot ajunge chiar în stadiul de a-și pierde prietenii apropiați din acest motiv.

Reclamă

Capricorn

Deseori, Capricornii au un bagaj emoțional care provine din rănile trecutului. Pentru avea un scut de apărare, aceștia rememorează cu voce tare foarte des, durerile trecutului. Mulți dintre cei pe care îi considerai prieteni s-ar putea să nu tolereze acest comportament. De altfel, unii dintre ei vor pleca definitiv din viața ta. Totul din cauză că nu vor înțelege ceea ce simți.

Reclamă
Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro