Cu toții am avut la un moment dat nevoia de un sfat din partea cuiva sau, cel puțin, măcar de o vorbă bună. Ei bine, multe dintre persoanele care vor să pară că ne sunt alături în realitate nu acordă nici cel mai mic credit la ceea ce ni se întâmplă

Iată 3 zodii cărora se prefac că le pasă de ceilalți, dar în realitate lucrurile stau total diferit.

Sursa: Social media

1.Scorpion

Scorpionii sunt prea indiferenți pentru a fi păcăliți. Pur și simplu nu le pasă! Scorpionii zâmbesc tuturor și pretind că le pasă de sentimentele celor ce îi înconjoară. Contrar aparențelor,  îi judecă pe toți în adâncul sufletului. Scorpionii tind să construiască o barieră emoțională între ei și restul lumii pentru a se simți în siguranță. Când cineva vine la ei pentru un sfat bun afișează o atitudine prietenoasă, însă, de cele mai multe ori nu au vreun interes față de subiect.

2.Gemeni

Este esențial pentru Gemeni să se simtă sprijiniți, ascultați și respectați. Gemenii vor fi întotdeauna mulțumiți și recunoscători dacă primesc acest tip de sprijin emoțional. Deseori ei promit să răspundă cu același lucru. Ei spun da prea des, promițând că vor fi acolo când va fi nevoie. În realitate lucrurile stau diferit.  Când ai nevoie de ei, ia-i de unde nu-s. În momentele în care ai cea mai mare nevoie de sprijinul acestora nu vor fi acolo pentru a-ți sări în ajutor, așa cum au promis.

3.Săgetător 

Săgetătorii doresc să pară ca și cum le pasă de toată lumea și afișează întotdeauna o atitudine pozitivă, dar nu este întotdeauna ceea ce simt cu adevărat. Au schimbări de dispoziție ca toți ceilalți și momente în care trebuie să aibă grijă de ei înșiși. Săgetătorul are multă energie, dar nu este o rezervă infinită. Nu vor să dezamăgească pe nimeni, așa că, în loc să fie sinceri și să admită că trebuie să se concentreze asupra lor, pretind că le pasă atunci când pur și simplu nu au energia necesară pentru a face acest lucru.