Luna Noiembrie vine la pachet nu numeroase schimbări în planul astral. Din nefericire nu toate aduc cele mai bune vești. Câțiva nativi însă au parte de clipe memorabile în planul amoros.

Gemeni

Așteptai de mult ca lucrurile să se așeze în viața ta, însă partenerul tău nu dădea semne că are gânduri mari. Întregul tău prezent va fi schimbat de o singură cerere care îți va fi adresată. Va fi în mod cert cea mai provocatoare întrebare la care ai putea răspunde. „Vrei să ne căsătorim?” va fi startul tău către cea mai frumoasă etapă a vieții.

Leu

Nativii Leu nu trăiesc alături de partener cu gândul la mariaj. Dimpotrivă, au crezut mereu că cea mai bună formă de conviețuire rămâne in afara acestor tipare ale societății. Totuși vor descoperi că o cerere în căsătorie le poate aduce clipe de împlinire profundă. De altfel, planurile despre copii, pe care le au, se pot concretiza mai devreme decât își închipuiau.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

social media

Capricorn

Vei crede sau nu, dar există zodii care au fost în stare să refuze o romantică cerere în căsătorie. În trecutul lor zbuciumat, Capricornii nu stăteau deloc la discuții despre acest subiect. Ba mai mult, refuzau cu nonșalanță orice încercare a partenerului de cuplu spre a oficializa relația.

Percepțiile lor se vor schimba în curând.

La polul opus al celor care primesc marea provocare de a intra pe drumul în doi, se află nativii care nu vor avea parte în viitorul apropiat de asemenea bucurii. Mai mult, unele dintre aceste zodii vor trece prin despărțiri dureroase.

Primii pe listă în acest sens sunt Vărsătorii. Chiar dacă visau cu ochii deschiși la o nuntă ca-n povești, nu vor avea parte de ea. De altfel, nativii Rac sunt de asemenea vizați în aceste valuri ale vieții. Ei se vor confrunta cu probleme în cuplu și este posibil să fie cei care decid să încheie relația.