Reclamă

Peștele este un aliment bogat în proteine și oferă organismului mai mulți nutrienți. Carnea de pește este recomandată și de către medici pentru o alimentație sănătoasă. Trebuie să avem grijă, însă, la tipul pe pește fiindcă unele ar putea să fie toxice.

Există extrem de multe specii de pește în toată lumea, iar preparatele din această carne sunt variate. Pe lângă beneficiile pe care le aduce consumul de pește, câteva tipuri pot fi toxice pentru organismul nostru. Specialiștii în domeniu anunță că există trei specii care nu ar trebui să le mâncăm. În magazinele din țară, aceștia se găsesc pe rafturi, dar trebuie să fim atenți pentru a avea grijă de sănătatea noastră.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro