În urmărirea care a avut loc înainte de accident au fost implicate două familii de rromi

Trei persoane și-au găsit sfârșitul luni după o urmărire ca în filme. Tragedia s-a petrecut în Strasbourg în zona districtului Port-du-Rhin. Două vehicule la volanul cărora erau membrii a două familii distincte au intrat într-o cursă care a avut un deznodământ crunt.

Două românce și-au pierdut viața în urma accidentului desfășurat în Strasbourg. De asemenea o a treia victimă, un bărbat a intrat în stop cardio-respirator și a decedat la scurt timp.

La fața locului au ajuns  în cel mai scurt timp 26 de echipaje de medicale și pompieri.

Cele două familii s-au filmat înainte de clipele fatidice

Gravul accident a avut loc între doi bolizi de lux cu mulți cai putere. Un BMW X5 și un Seria 7. În ambele mașini se aflau membrii a două familii. Una dintre acestea locuia la Strasbourg, iar cealaltă în Timișoara. Între acestea a avut loc un conflict desfășurat în mijlocul străzii în districtul Port -du-Rhin.

Pentru a-și încheia socotelile, cele două familii s-au angajat într-o urmărire periculoasă pe străzi.

Din nefericire, din cauza vitezei mari, șoferii nu au mai putut controla volanul. Astfel, totul a culminat cu un impact. În urma acestuia, trei persoane au decedat. Cu puțin timp înainte, unii dintre membrii familiilor implicate în accident s-au filmat.

Urmărirea ar fi fost transmisă live pe Facebook.

În urma gravului accident, circulația în zonă a fost restricționată timp de câteva ore. Autoritățile din Franța au deschis o anchetă în acest sens pentru a fi stabilite circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Cel mai probabil, trupurile neînsuflețite ale victimelor vor fi aduse în țară pentru a fi înhumate.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.