Trei persoane și-au găsit sfârșitul luni după o urmărire ca în filme.

Tragedia s-a petrecut în Strasbourg în zona districtului Port-du-Rhin. Două vehicule la volanul cărora erau membrii a două familii distincte au intrat într-o cursă care a avut un deznodământ crunt.

Două românce și-au pierdut viața în urma accidentului desfășurat în Strasbourg. De asemenea o a treia victimă, un bărbat a intrat în stop cardio-respirator și a decedat la scurt timp.

La fața locului au ajuns  în cel mai scurt timp 26 de echipaje de medicale și pompieri.

Cele două familii s-au filmat înainte de clipele fatidice

Gravul accident a avut loc între doi bolizi de lux cu mulți cai putere. Un BMW X5 și un Seria 7. În ambele mașini se aflau membrii a două familii. Una dintre acestea locuia la Strasbourg, iar cealaltă în Timișoara. Între acestea a avut loc un conflict desfășurat în mijlocul străzii în districtul Port -du-Rhin.

Pentru a-și încheia socotelile, cele două familii s-au angajat într-o urmărire periculoasă pe străzi.

Din nefericire, din cauza vitezei mari, șoferii nu au mai putut controla volanul. Astfel, totul a culminat cu un impact. În urma acestuia, trei persoane au decedat. Cu puțin timp înainte, unii dintre membrii familiilor implicate în accident s-au filmat.

Urmărirea ar fi fost transmisă live pe Facebook.

În urma gravului accident, circulația în zonă a fost restricționată timp de câteva ore. Autoritățile din Franța au deschis o anchetă în acest sens pentru a fi stabilite circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Cel mai probabil, trupurile neînsuflețite ale victimelor vor fi aduse în țară pentru a fi înhumate.