Reclamă
Reclamă

Trei primari din județul Buzău au fost aleși cu un procentaj de 100% la alegerile locale din 9 iunie. Candidații au concurat din partea Partidului Social Democrat (PSD) și nu au avut contracandidați.

Liviu Bărăgan, candidatul PSD pentru Primăria Vâlcelele, a obținut 726 de voturi, în timp ce Iulian Preda, candidatul PSD pentru Primăria Pardoși, a fost votat de 201 alegători. Grama Cristache, candidatul social-democrat pentru Primăria Odăile, a fost ales cu 307 voturi.

Iulian Preda a declarat pentru Agerpres: „Nu am avut emoții, dar am muncit pentru rezultatul acesta. Am candidat singur în competiție. Am avut o prezență de 77%, destul de mare. Am strâns 100%…”

Reclamă

În comuna Odăile, prezența la vot a fost similară cu cea din urmă cu patru ani. „Am candidat singur, nu a fost alt contracandidat. Am avut o prezență în jur de 65%, aproximativ egal cu procentul din 2020. Ne propunem ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem lucruri bune pentru comunitate. Ca și primar am înregistrat la alegeri de 100%…” a precizat Grama Cristache.

La nivelul județului Buzău, prezența la vot a fost de 55,40%.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro