Reclamă
Reclamă

Trei persoane au fost rănite la Paris după ce bateria unei trotinete electrice a explodat într-un club. În urma deflagrației, un perete al clădirii a fost smuls și s-a prăbușit peste oameni. 140 de persoane se aflau în club în momentul exploziei, transmite AFP, citată de News.ro.

Bateria unei trotinete electrice a explodat într-un club din Paris şi a declanșat căderea unui perete, declară AFP surse din poliţie şi pompieri, citat de News.ro. Explozia a avut loc către ora locală 23.30 (duminică, 0.30, ora României) la cel de-al patrulea etaj, ultimul al clădirii, unde era depozitată bateria trotinetei. Aproape 140 de persoane se aflau în momentul exploziei în Clubul Pachamama, potrivit cotidianului francez.

Una dintre persoanele rănite, care prezenta mai multe plăgi profunde, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Pitié-Salpêtrière, însă viaţa nu îi era în pericol, potrivit aceleiaşi surse. Ceilalţi doi răniţi au suferit „contuzii uşoare”. Proprietarul trotinetei a fost audiat.

Reclamă

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro