Reclamă
Reclamă

Trei persoane au ajuns de urgență la spital, luni seară, după ce mașina în care se aflau a trecut peste scoarul unui sens giratoriu, pe șoseaua de centură a municipiului Deva. În accident a mai fost implicată și o a doua mașină. Cei doi șoferi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în această seară, în Deva, pe șoseaua de centură, într-un sens giratoriu din zona cartierului Dorobanți. Pompierii Detașamentului Deva au acționat cu o autospecială de intervenție și au participat la acordarea primului ajutor împreună cu echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate cinci persoane.

Reclamă

„În eveniment au fost implicate 2 autoturisme. Într-unul dintre ele se aflau 4 persoane, iar în cel de-al doilea era doar conducătorul auto. În urma accidentului 3 persoane aflate în autoturismul care a trecut peste scuarul din sensul giratoriu au fost rănite și transportate la U.P.U. Deva de către ambulanțele S.A.J. Două dintre ele prezentau dureri lombare, iar cea de-a treia avea o contuzie cervicală. Conducătorii auto ai celor două autovehicule nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către polițiști.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro