Reclamă
Reclamă

Trei persoane – pasageri în acelaşi autoturism – au murit sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier pe raza localităţii Tomnatic, în județul Timiş. Alți doi pasageri din aceeași mașină au ajuns la spital.

Şoferul, în vârstă de 38 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers la o trecere la nivel cu calea ferată, a pătruns pe sensul opus, a lovit trei arbuşti ornamentali, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

„În urma accidentului, conducătorul auto şi alţi doi bărbaţi, în vârstă de 47 şi 62 de ani, au decedat. Alţi doi tineri, pasageri în acelaşi autoturism, în vârstă de 21 şi 27 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui accident”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

Reclamă

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Sânnicolau Mare cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. Au fost alocate şi trei ambulanţe.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui accident”, a precizat IPJ Timiș.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro