Reclamă
Reclamă

Trei membri ai aceleiași familii au fost găsiți morți în curtea casei lor din Colonia Sopor, Cluj-Napoca. Îmbrăcați în costume de baie, aceștia zăceau lângă piscina instalată în curte. Poliția are o primă ipoteză: cei trei s-ar fi electrocutat.

Un vecin a alertat poliția, după ce nu a reușit să ia legătura cu cei trei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit cele trei cadavre. Potrivit investigațiilor, victimele – un bărbat de 46 de ani și părinții săi, de 74 și 76 de ani – intenționau să se relaxeze în weekend la piscină, dar s-au electrocutat.

Anchetatorii au descoperit în curte mai multe improvizații cu fire electrice și becuri. Două fire din tabloul electric treceau peste piscină și se presupune că unul dintre acestea s-a rupt, provocând moartea celor trei persoane. Gazeta de Cluj relatează că locuința, situată într-o zonă împădurită și izolată, nu permitea vecinilor să audă nimic.

Reclamă

Trupurile celor trei victime au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Cluj pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro