Reclamă
Reclamă

Au fost deschise trei locuri noi de joacă în Parcul Herăstrău din București, iar un alt spațiu amenajat pentru fitness a fost deschis în Parcul Izvor. Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Capitalei, Nicușor Dan, care a postat fotografii cu spațiile noi deschise.

Edilul Capitalei a precizat că se vor deschide încă şapte spaţii de joacă în parcurile Carol, Floreasca şi Herăstrău. „Au fost deschise trei locuri de joacă noi în Parcul Herăstrău şi un loc de fitness în Parcul Izvor, după finalizarea procesului de modernizare. De astăzi, copiii se pot juca aici în spaţii complet modernizate, cu toate elementele înlocuite şi aduse la standardele de siguranţă ale anului 2024”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei a anunțat că în perioada următoare vor mai fi deschise alte șapte locuri de joacă. „Zilele acestea vom deschide alte şapte locuri de joacă, la care se lucrează, în parcurile Carol, Floreasca şi Regele Mihai I”, a adăugat Nicuşor Dan, duminică, pe Facebook.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro