„Chefi fără limite” este una dintre cele mai așteptate emisiuni ale primăverii.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor găti pe tărâmuri elene și vor demonstra că se poate face oriunde artă în farfurie. Sh0w-ul a fost o provocare și pentru ei, așa că telespectatorii au așteptări mari de la noul cooking show de pe Antena 1.

„Chefi fără limite” este un format nou în România. Emisiunea îi pune pe trei dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi față în față cu cele mai faimoase preparate grecești. Filmată în zece zone diferite din Grecia, emisiunea urmărește transpunerea tradițiilor elene în farfurie.

Premieră triplă de „Chefi fără limite”

„Chefi fără limite” va avea premiera în curând. Mai exact, pe 20, 21 și 22 februarie, fanii îi pot revedea pe îndrăgiții bucătari la treabă. Dumincă, 20 februarie, emisiunea va fi difuzată de la ora 20:00, urmând ca luni și marți să fie difuzată de la 20:30. Chef Scărlătescu, chef Dumitrescu și chef Bontea au fost scoși din zona lor de confort și puși să gătească în condiții extreme.

„Din punct de vedere culinar, ca să descoperi o țară trebuie să îi simți gustul autentic. O poți descoperi de la televizor, din documentare, îi poți afla cultura și istoria. Până nu ajungi acolo, până nu deguști preparatele locale nu ajungi la esența ei. Cum am ajuns în Grecia am căutat tavernele specifice. Alături de Florin și Cătălin am degustat tot felul de mâncăruri tradiționale senzaționale!”, a declarat Sorin Bontea, potrivit a1.ro.

„Am gătit pe ploi torențiale și nu ne-a fost deloc ușor. Chiar localnicii ne-au spus că nu au mai văzut așa ceva de ani de zile”, a declar chef Scărlătescu pentru aceeași sursă.

„Poți să ai centura neagră la gătit… În momentul în care ajungi în Grecia la „Chefi fără limite” și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia… Îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun”, a declarat Chef Dumitrescu tot pentru a1.ro.