Reclamă
Reclamă

Trei copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani au fost răniți după ce două autoutilitare s-au ciocnit pe DN 72, în judeţul Dâmboviţa, luni, informează News.ro. Impactul s-a produs la ieșirea din localitatea I.L. Caragiale spre Dărmănești. Cei trei copii au fost duși la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferii celor două autoutilitare implicate în accident, ambii în vârstă de 20 de ani, vor fi cercetați de polițiști pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

„La data de 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 72. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DN 72, din direcția Ploiești către Târgoviște, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr, de 20 de ani, din județul Galați”, a transmis, luni, IPJ Dâmboviţa.

Reclamă

În urma accidentului, cei trei copii din vehiculele implicate au fost răniți și transportați de urgență la spital. Autoritățile continuă cercetările pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului și responsabilitatea celor implicați.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro