Reclamă
Reclamă

Trei copii din Neamț sunt cercetați penal după ce au pătruns ilegal în curtea unui service auto din Târgu-Neamț și au distrus și furat în total cinci mașini. Prejudiciul se ridică la aproximativ 30.000 de lei, conform Știri din Neamț.

Cei trei copii, având vârste de 10, 13 și 14 ani, au intrat în curtea service-ului auto din Piatra-Neamț, în seara de 17 iunie 2024. Aceștia au dorit să se „distreze” și au luat la rând mașinile parcate, conducându-le prin curtea firmei și în afara acesteia, provocând ulterior distrugerea vehiculelor. Faptele lor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

A doua zi dimineață, un reprezentant al firmei a alertat autoritățile. „La data de 18 iunie 2024, în jurul orelor 09:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Neamț, despre faptul că în ziua de 17 iunie 2024, în jurul orei 20:00, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui service auto din Târgu-Neamț, de unde au sustras un număr de trei autoturisme și le-au distrus”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Reclamă

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt în scop de folosință și distrugere. „În urma cercetărilor și verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în seara zilei de 17 iunie 2024, trei minori din Târgu-Neamț, în vârstă de 14, 13 și respectiv 10 ani, ar fi pătruns în curtea unui service auto, de unde ar fi sustras trei autoturisme pe care le-ar fi condus în curtea societății cât și în afara acesteia, totodată distrugându-le pe acestea și alte două autoturisme care erau parcate în curte”, se arată în comunicatul Poliției.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 30.000 de lei.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro