Își ascund telefonul de parcă dețin secrete de stat pe el, se furișează mereu când sunt cu tine în public și nu îți răspund la mesaje cu orele? Te-ai pricopsit cu un bărbat infidel! Află care sunt cei mai șarmanți bărbați din horoscop, dar care te joacă pe degete.

Care sunt zodiile masculine infidele? Când te gândești care sunt semnele zodiacale cele mai tentate de a înșela, cu siguranță ai una sau două care îți apar imediat în minte. Îmi pare rău în numele nativilor Gemeni, probabil voi ați putea realiza singuri topul. Realitatea este că toate semnele zodiacale au partea lor de trișori. Însă, unele semne zodiacale sunt mai predispuse să înșele decât altele, iar unele chiar vor face eforturi suplimentare pentru a se asigura că nu vor fi prinse.

Te-au vrăjit cu o privire îndelungată și plină de amor? O floare când nu te așteptai și un sărut în ploaie? Ai grijă ca nu cumva să cazi în plasa unui player. Deși dragostea este mai puternică decât orice pe lume, un bărbat din zodiile de mai jos care vrea să te vadă neapărat în brațele sale, ar face orice să pară rupt din basme…până se face dimineață.

1. Cum îți dai seama care sunt cele mai infidele zodii masculine

Un adevărat bărbat care se respectă va fi foarte greu de prins că este infidel. Aceștia nu doar că își vor ascunde foarte bine amantele, însă sunt înzestrați și cu o putere foarte mare de manipulare asupra oamenilor. Acum gândește-te că nu degeaba se spune că dragostea e oarbă.

De cele mai multe ori, o prietenă care te sfătuiește să ai grijă în privința unor „Don Juan” este cea mai bună metodă de a nu pica în postura iubitei înșelate. De asemenea, ajută și să incerci să intrii în grupul acestuia de prieteni, pentru a te asigura că nu ești nici amanta.

De fapt, sunt o mulțime de posibilități să te îndrăgostești de baieții răi. Însă, nu trebuie nici să devii paranoică și să îți pierzi acum încrederea în toți bărbații. Află care este topul realizat de femei al celor mai infideli bărbați din zodiac.

2. Care sunt zodiile masculine infidele? Gemenii

Pentru masculii zodiei Gemeni se poate spune că nu există în dicționar cuvântul „fidelitate”. Aceștia sunt extrem de dependenți de atenție când vine vorba de o relație. Iubita trebuie să le îndeplinească toate poftele doar pentru a avea șansa la acest titlu temporar. Problema este că din nefericire pentru domnișoare, sunt extrem de priceputi la cuvinte. Gemenii știu exact când să te ia de mână și să te ducă…direct în dormitor.

Nici nu știi când ai ajuns de la iubită la fostă, la amantă și apoi la o necunoscută pentru ei. Gemenii sunt, de asemenea, indeciși și prin urmare, își vor menține opțiunile deschise sau vor avea un plan B în vigoare. Deci, dacă nu contribui la nevoile lor în relație, ei nu vor dori să te aibă în preajmă.

Trei bărbați din horoscop care preferă amantele. Dacă și partenerul tău se regăsește aici, scapă rapid de el!
Pixabay

3. Peștii

Nu degeaba e zicala „treci ca peștele prin apă”. Ei bine… cam așa trec și nativii acestei zodii de la o femeie la alta. În mod normal, sunt sensibili și extrem de romantici în privința lucrurilor și nu te-ai fi așteptat ca visătorii zodiacului să fie în top. Cu toate astea, au cea mai mare putere de manipulare și de multe ori vor convinge femeile că este perfect cu tot cu greșelile pe care le face. Dacă te-ai certat și au decis să ia o pauză, s-ar putea să nu fie cea mai bună idee și să rămână în pauză. 

În același timp, iubesc foarte intens și lucrează din greu la relația lor, chiar dacă nu trece printr-o fază foarte bună. Acest lucru este, de asemenea, problematic, deoarece în loc să pună capăt unei relații tensionate, ei pot rătăci, rănind mai multe persoane prin acest proces de hotărâre.

Trei bărbați din horoscop care preferă amantele. Dacă și partenerul tău se regăsește aici, scapă rapid de el!
Pixabay

4. Vărsătorii

Partenerii Vărsători s-ar putea să nu fie infideli din start, dar sunt cunoscuți drept bărbații care preferă cât mai multe variante. Este posibil să țină o legătură strânsă cu foștii parteneri… poate prea strânsă. De asemenea, poți să te trezești că este încă un lucru în comun pe care îl ai cu cea mai bună prietenă. Dar nu este necesar să te înșele fizic. Cu toate că sunt recunoscuți pentru gama largă de propuneri din dormitor, nu au destulă răbdare să se ascundă atât. Le place atenția și pot alege infidelitatea emoțională, care poate fi la fel de obositoare ca și una fizică. 

Trei bărbați din horoscop care preferă amantele. Dacă și partenerul tău se regăsește aici, scapă rapid de el!
Pixabay
Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!