Trei adolescenți, unul de 14 ani și doi în vârstă de 16 ani, au jefuit un traficant de droguri din Sectorul 5 al Capitalei, după ce i-au amenințat prietena cu un cuțit.

Potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres, în noaptea de 30 spre 31 mai, adolescenții s-au întâlnit la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei și au determinat o tânără să coboare din imobil. Cu fețele acoperite, aceștia au amenințat-o cu un cuțit și au forțat-o să-i conducă în apartamentul ei. După ce au pătruns în interior, l-au imobilizat pe concubinul acesteia și au sustras o geantă în care se aflau droguri (canabis).

Investigațiile efectuate au relevat faptul că tinerii au împărțit în mod egal drogurile sustrase, o parte fiind găsite de anchetatori la o adresă frecventată în mod curent de ei. Anchetatorii spun că bărbatul jefuit a reclamat inițial că i s-au furat bani și bunuri, însă în urma unei percheziții efectuate la locuința unuia dintre hoți a fost găsită cantitatea de aproximativ 200 grame canabis, droguri sustrase în noaptea respectivă.

De asemenea, la domiciliul traficantului de la care a fost sustrasă geanta au fost identificate și ridicate, cu ocazia percheziției, aproximativ 40 grame canabis și un cântar de precizie.