Reclamă
Reclamă

Travis Scott a fost arestat pentru „tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu”, după ce a provocat un scandal pe o barcă închiriată la Miami Beach Marina. Rapperul a fost reținut la ora 04:35, potrivit înregistrărilor oficiale.

O informare de pe site-ul Departamentului de Corecție din Miami-Dade precizează că Jacques Bermon Webster, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut. Postul de știri local WSNV-7 a raportat că arestarea a fost legată de o tulburare pe o barcă închiriată la Miami Beach Marina.

„Scott s-a înfuriat și a înjurat, apoi a plecat și s-a întors pentru a face scandal și mai mult”, a relatat postul de televiziune.

Reclamă

Poliția a fost chemată pentru a răspunde la o reclamație privind un conflict pe un iaht, scrie CNN. Ofițerii l-au observat pe Scott țipând la ocupanți, menționând că au simțit „un miros puternic de alcool”.

Lui Scott i s-a spus să plece sau va fi arestat. Ulterior, acesta a plecat cu un vehicul, însă s-a întors în aproximativ cinci minute, ignorând ordinele ofițerilor și devenind din nou agitat. A fost luat în custodie după ce a continuat să tulbure liniștea.

„Pârâtul a recunoscut ulterior că a băut alcool și a declarat: „Este Miami”, se mai arată în raportul poliției.

Travis Scott a fost eliberat ulterior pe baza unei cauțiuni de 650 de dolari. Turneul său european urmează să înceapă în Olanda pe 28 iunie, iar artistul este așteptat și în România la un festival de muzică trap.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro