Reclamă
Reclamă

Fostul pilot de formula 1 a suferit un accident la ski în Alpii francezi, în urmă cu 6 ani. Legenda formulei 1 a suferit un traumatism cranio-cerebral și a intrat în comă. Un an mai târziu purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher anunța că acesta a ieșit din comă și că își va continua recuperarea la reședința sa din Lausanne, Elveția, de pe malul lacului Geneva.

Anii au trecut și în presă au apărut numeroase informații despre starea fostului pilot, unele adevărate altele simple zvonuri. Un lucru a fost confirmat, potrivit unor surse  și anume că zilele trecute Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Paris și este supus unui tratament revoluționar cu celule stem care are rolul de a evita inflamarea organelor interne, mai mult unul dintre cadrele spitalului Georges-Pompidou confirmă că acesta se află internat acolo și că este conștient.

Potrivit surselor franceze, mutarea în spitalul francez s-a făcut sub securitate maximă și nu mai puțin de 10 agenți de securitate au supravegheat întregul proces de mutare al fostului pilot iar spitalul a fost transformat într-un “bunker”.

Reclamă
Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro