Fiecare dintre semnele zodiacale ale horoscopului este caracterizat de diferite trăsături de personalitate, fie ele pozitive sau negative. În interacțiunea cu cei din jur, de cele mai multe ori vor ieși la suprafață trăsăturile dominante ale personalității tale.

Semnul zodiacal este caracterizat de propriul punct de vedere, având puncte forte puternice și slăbiciuni. Află care este trăsătura de caracter care te definește în funcție de semnul zodiacal pe care îl ai.

De exemplu, Berbecul este considerat a fi o fire independentă și curajoasă, în timp ce Peștii sunt caracterizați ca fiind mai rezervați în anumite situații de viață.Taurii sunt înțelepți, dar foarte încăpățânați, iar Leii sunt adesea amabili, generoși și devotați, cu un mare respect de sine.

Gemenii sunt vorbăreți, cu multe personalități în schimbare, iar Racii sunt inconsecvenți, imprevizibili și atrași de aventură.Fecioarele sunt analitice și se gândesc constant să se îmbunătățească pe ei înșiși și pe cei din jur, iar Balanța este ambițioasă și diplomatică, cu gusturi scumpe.

Sursa: Social media

Scorpionii sunt oameni intenși care muncesc din greu pentru a da un sens lumii, în timp ce Săgetătorii sunt pozitivi, vibranți și nesăbuiți. De asemenea, le place să cunoască oameni noi. Capricornii sunt oameni ambițioși cu minți active care trebuie să dețină controlul asupra vieții lor, iar Vărsătorul profită de momentul pentru a crea idei și experiențe noi și nu le pasă de ceea ce cred alții despre ei.

Clasificarea zodiilor în funcție de element (foc, apă, aer, pământ)

Fiecare zodiac poate fi clasificat după un element: foc, apă, aer sau pământ. Se crede că zodiile care se încadrează în același element sunt cele mai compatibile.

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. La pol opus, semnele de apă sunt Rac, Scorpion și Pești. În ceea ce privesc semnele de aer, aceștia sunt Gemeni, Balanță și Vărsător.

Iar nu în ultimul rând, semnele de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn.